Galen storm

Galen stormDet stormar fortfarande lika mycket från havet (Island är en ö). Jag höll på att blåsa ner i en ankdamm på väg till skolan imorse. Helt sjukt. Sen försökte jag runda ett hörn på en byggnad men jag stod liksom och stampade utan att komma någon vart. Det vore kanske lättare utan min vindtäta Fjällrävenjacka. Nu är jag som ett segel. Stuprören på mitt hus låter som ett lass med tvärflöjter. Träden på bakgården susar och brusar så att det är helt omöjligt att sova. Har jag öronproppar på natten så vaknar jag inte av väckarklockan. Men annars så är det bra…

Share

One Response to Galen storm

  1. luvan skriver:

    hahhaa… du får helt enkelt va vaken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>