Fyrtornet på Grótta

Fyrtornet på GróttaFy va jag är less. Förra helgen hade vi inbrott i huset eftersom spanjorerna och finnen lämnade bakdörren öppen. Tjuvarna snodde allt i köket. Under hela veckan har tyskarna och spanjorerna bråkat. Imorse upptäckte jag till råga på allt att tysken på bottenvåningen snott en del av mina grejer i kylskåpet. Vad är det för spån jag har hamnat med? Tur att jag har vänner som tar mig härifrån ibland. Luktade på saltstänkta vindar idag. Tittade på ett fyrtorn. Åkte bil. Åt stans bästa pizza. Men nu är jag tillbaka i dårhuset…

Share

2 Responses to Fyrtornet på Grótta

  1. Andreas skriver:

    Dessa tyskar…..och spanjorer….Nu förstår du hur EU fungerar

  2. Röda-gubben skriver:

    Man måste roffa åt sig! Det är så det funkar här i världen. Blå seger osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>