Kristian

KristianDet här är mina granne Kristian som kommer från Wasa i Finland. Han läser marknadsföring, lyssnar alltid på Metal och jobbar som webbdesigner nattetid. Jag har inte sett karln plugga en enda minut sen jag kom hit. Däremot har han gjort hemsidorna åt Warner Scandinavia, Uno Svenningsson och Agneta Fältskog. Dessutom är han polare med dem i Prodigy. Yes box…

Annars så mår jag bra, typ. Klockan är 00:31. Jag har en muntlig examen om mindre än åtta timmar. God natt.

Share

3 Responses to Kristian

  1. k skriver:

    Han sover i lika lakan som jag gör just nu!!

  2. SLoyd skriver:

    Hoppas att tentan gick bra… :-)

  3. John skriver:

    Uhh, nu har jag gjort tentan. Det gick väl bra förutom att jag inte förstod frågorna. Lärarna kan ju inte språket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>