Glühwein leder till framgång

Glühwein leder till framgångHo ho. Här sitter vi, Daniele och jag. Trötta, oinspirerade och smuttandes på Glühwein som vi snyltat från ett julbord här intill. Imorgon har vi vår sista tenta i Human Computer Interfacing, sen återstår bara partajande och julhandel innan den röda (!) högtiden. Huset vi sitter i är för övrigt skrytbygget Askja där alla naturintresserade studenter håller till. Det måste ha varit nån dansk arkitekt som har fått frispel och för mycket pengar igen. Duktigt hus.

Share

8 Responses to Glühwein leder till framgång

 1. Nilsson har hund skriver:

  Ser bekvämt ut

 2. Terés skriver:

  På island var det förut tydligen vanligt att man gav varandra klädesplagg i julklapp, för de som hade otur och inte få nåt klädesplagg kunde bli uppätna av den gigantiska julkatten!!! Men du firar väl jul hemma, så du behöver inte oroa dig. :) (står mycket intressant på baksidan av mjölkpaket..)

 3. John skriver:

  Förut? Här håller de hårt på traditionerna ska du veta. Varenda unge får mjuka paket. Island har för övrigt 13 tomtar. Först var de bara nio stycken men sen blev de 13 på något sätt. Ingen minns hur. Jag sätter mina $$$ på växthuseffekten och Rhoca-Gil.

 4. Gustaf skriver:

  SAS lirade george michael på planet strax före take-off och efter landing nu när jag kom hem till sverige idag. Ville bara förvarna, ha treon redo.

 5. John skriver:

  Men Gustaf, brustabletter i öronen låter ju inte som en jättebra idé.

 6. Jochen skriver:

  Marx är tomten. Länge leve kommunismen och alla julklappar.

 7. John skriver:

  Aha, det förklarar varför det finns 13 Marx på Island. Stalin stalledräng och ryssin i saffransbullarna. ja ja…

 8. Jochenigen skriver:

  Kan förresten berätta att Anna har köpt konversationskort till nyårsafton…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>