Julehus

JulehusNu är det jul i alla hus. Idag har det varit årets kortaste dag, den dagen jag önskade vore årets längsta. Det känns helt obegripligt att mitt flyg till Sverige går kl 07:45 imorgon.
Det här har verkligen varit mitt livs resa. Livet som utbytesstudent har varit både otroligt roligt och sjukt jobbigt. Jag har sett så mycket vackert och träffat så många intressanta människor från hela världen. Men den jag kommer sakna mest är Magga. Men hon ska jag träffa igen om en vecka. Slutet gott, allting gott. Sjáumst!

Share

3 Responses to Julehus

  1. Ingemar skriver:

    Jag diggar din stil

  2. Magga skriver:

    Har redan börjat sakna dig :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>