Hemresan

HemresanNu är jag hemma i Sverige igen. Innan jag klev ombord på flyget hemåt kom tre förfriskade tomtar och sjöng några julverser. Väl hemma i Dacke mötte familjen mig med snittar och trocadero i champangeglas, tillbaka till vardagen med andra ord. Nu ska jag vila mig inför morgondagens julklapps-marathon. Länge leve Island! God jul & Gott nytt år!

Share

4 Responses to Hemresan

 1. Magga skriver:

  Jag tänker på dig!

 2. John skriver:

  Symeleidis! (eller hur det nu stavas?)

 3. agusto skriver:

  Hej hej, Jón. Tack för att besöken í Island. Sjáumst ;-)

 4. M skriver:

  Nu är jag på väg!!! Längtar efter dig! Vi ses snart ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>