Björk med gula löv

Björk med gula lövHösten är snabb i år. Jag har väntat på gula löv i flera veckor men de började att bli fulbruna redan i augusti. Men idag kändes allt gult och blått ändå. Det var en vacker höstdag med 17 sköna celciusgrader och klar himmel. Snart kommer vargavintern. Suck.

Share

2 Responses to Björk med gula löv

  1. Amor skriver:

    Hejsan Lule Det fulbruna på björkarna kallas tydligen björkrost och drabbar träden innan höstfärgerna kommit igång. För övrigt var det åskväder under kvällen i trakterna av Liden den 20 september.

  2. John skriver:

    Mamma, du får mig oavkortat att tänka på Amors pilar. Antar att de får röda löv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>