I väntan på våren

I väntan på vårenHär sitter Margrét och dinglar med benen och tittar ut över Luleå skärgård. När det var första maj så åkte vi till Brändön och demonstrerade lite, men tyvärr verkar inte sittstrejk bita på is eftersom den fortfarande ligger kvar. Fint väder var det i alla fall. Nu är det mindre än en månad kvar tills jag har min sista tenta någonsin. Snart.

Share

3 Responses to I väntan på våren

  1. anna i thailand skriver:

    Hej pa er! Hoppas ni mar bra.. vackra kort som vanligt nar man kommer in har! nu ar det regnperiod har i Ao nang och krabiprovinsen dar vi befinner oss.. Ska ga klatterkurs imorgon och hoppas pa solsken! Nu oser det ner och regnflugorna tacker skarmen.. och ogonen! Ha det gott, ses snart!

  2. hanna skriver:

    bra gjort håkan!

  3. John skriver:

    Håkan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>