Sköna maj välkommen

Sköna maj välkommenSisådär en vecka efter högsommarvärmen och barfotaspel på volleybollplanen så börjar det snöa igen. Kul när det händer grejer. Jag har som bäst inlett min sista vecka med högskolekurser, ohyggligt skönt! Ikväll ska jag köpa mig en kostym inför ”cermonin” på lördag då jag ska få ett diplom från rektorn. Man räknas tydligen som färdigstuderad eftersom de vill ta i hand och säga adjö. Officiellt är jag inte färdig förrän efter jul någon gång då exjobbet ska ros i hamn.

En vecka in i juni drar vi på oss charterbyxorna och beger oss till Alanya i Turkiet en vecka. Längtar så fantastiskt efter lite fruktdrinkar och souvenirer i kubik.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>