Hemma hos volvodoktorn

Hemma hos volvodoktornIdag har jag samlat in några rejäla vuxenpoäng på Bil&Traktor i Luleå. Ja stället heter så. Det kändes ju lagom coolt att glida in med sin Volvo (nästan beige) till en verkstad som heter nånting med traktor. Efter några timmar i ett väntrum till bredden fyllt av en upprörd rödstinn norrman i skinnväst (turist) fick jag tillbaka nycklarna till traktorn. De hatchade spjäll, letade felkoder och uppdaterade BIOS. Jag som trodde jag var IT-nrrd. På nåt sätt har i alla fall varvräknaren slutat dippa och bilen självdör inte längre vid rödljus. Om den fortfarande dricker bensin som om det vore hallonsaft återstår att se. Antar att man borde fälla upp plogen.

Share

2 Responses to Hemma hos volvodoktorn

  1. karin skriver:

    hahahaa…. du är så rolig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>