Det snöar

Det snöarOk, det är snöstorm. Efter fem svåra år i Norrbotten och en vindpinad tid på en vulkanö ute i norra Atlanten borde man kanske vara cool och skratta åt snöbyarna här i huvudstaden. Men banne mig, det är kaos på riktigt. Självporträttet togs när jag utan framgång väntade på en buss säkert hade kört ner sig i en östermalms-trottoar någonstans. Så jag gick till tunnelbanan som väntade med att komma i sisådär 30-40 minuter. Väl på väg hemåt så såg jag hur trafiken stod still, eller snarare gled åt fel håll. Antar att det bara var jag och alla pensionärer som bytte till vinterdäck i helgen. Kul när det händer grejer!

Share

3 Responses to Det snöar

  1. Surley skriver:

    Sånt kan hända i skogen

  2. John skriver:

    Pupils, don’t be jealous at your brothers pants!

  3. chelsea skriver:

    den här bilden gillade jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>