Sista svängen i Luleå

Sista svängen i LuleåIdag har jag presenterat mitt examensarbete i Luleå. Vi flög tidigt som katten och checkade genast in väskorna hos Anna och Pekkas Hotell i Björx. Man kunde inte undvika ett leende på de blåfrusna läpparna när man gick över Björkskatabron och hörde snön knarra under sulorna. Inget man är bortskämd med i växthuseffektens hufvudstad.
Det kändes lite sentimentalt att käka en äkta kebabpizza på Porsö Pizzeria och smyga runt bland alla nrrdz i kulverten under A-huset. Exjobbspresentationen gick kalasbra, tror jag. Ingen kastade tomater eller ägg. Äntligen är jag klar med studierna. 5.5 år senare, två examina rikare samt en förfärlig massa erfarenheter, minnen och två nummer av Bison i bagaget. Det finns absolut inga spöken i garderoben, begravda kennlar eller annat elände.

Ikväll blir det festmåltid på något så ostudentigt som Cooks krog inne i schtan. Island bjuder! På måndag börjar allvaret…

Share

7 Responses to Sista svängen i Luleå

 1. sörra skriver:

  Grattis pöjk!

 2. John skriver:

  Och tack!

 3. Gustaf skriver:

  Ja, grattis!

 4. Brämhultarna skriver:

  GRATTIS!

 5. Erik skriver:

  Grattis, man höres!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>