Hugo strikes

Hugo strikes I helgen kastades det käglor och klot så att tänder rök. Hugo och resten av familjen kom till byn för att fira lös med bowling, middag på Kaknästornet och grejer. Jag har gått och blivit lastgammal, fått lägenhet, tagit examen och börjat jobba på allvar. Allt detta under samma månad, januari 2007. Mitt nya jobb är Technical Account Manager (TAM) hos Qbrick. Där ska jag se till att det börjar röra sig på nätet.

Share

2 Responses to Hugo strikes

  1. Vegar skriver:

    Hej John, kul att läsa att du e ferdigexaminerad. Sitter själv i sista svängen, eller skall jag säga sista raksträcka. Har börjat skicka in mina första jobbansökningar i (sthlm/uppsala), hoppas på det bäste. I och med du har fått jobb hos Qbrick vill det si att du flyttar til sthlm? Kanske vi klarar att träffas nån gång då?

  2. John skriver:

    Tjena Vegar! Kul att du också börjar se mållinjen! Vi bor redan i Stockholm sen ett tag tillbaka. Det är bara att tuta förbi så får du smaka på rutten haj eller nåt annat smaskens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>