Blå linjen

Blå linjenEtt nytt hem, lite nya möbler och nya resvägar. Ungefär så kan man sammanfatta den senaste helgen. I torsdags drog stora flyttlasset vidare från Åkeshov till sydligare breddgrader, Hammarby Sjöstad. Efter att ha inventerat behovet och tömt IKEA på möbler fick bilstackarn agera packåsna, pappkartongerna hängde som fendrar runt bilen.
Det har även blivit en taktisk rokad från gröna linjen till blå linjen. Efter att man tidigare har tagit en tunnel till jobbet ledde jag käckt cykeln ombord en båt och skeppade mig över till Djurgården. Inte helt otrevligt att börja dagen med en båttur. Det verkar dock som att åka buss till jobbet tar ca 50 min, båt+cykel ca 45 min och endast cykel ca 35 min. Jag måste med andra ord testa tvärbanan+tunnelbana och 100% kajak innan jag kan dra en slutsats om bästa färdmedel.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>