Petersplatsen

PetersplatsenPåven hälsar! Jag och M drog nämligen en reva förbi Rom förra helgen. Första gången i Italien för mig och utan tvekan en fantastisk upplevelse. En massa sightseeing (har träningsverk så det måste ju vara bra), Italiensk mat och polisbilar. Och ja, vi såg faktiskt påven. Lördagen var en helgdag där de firade Marias ”befläckelsefria avelse”. Kort sagt åkte påven genom stan och vi såg den vita flinten passera i ett rullande terrarium. Tyvärr hann vi aldrig föreviga det välbevakade vita håret men vad gör väl det. Been there, done that.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>